specialistul tau in inchiriere nacele


inchirieri / vanzari utilaje constructii / nacele / platforme de ridicare

TERMENI SI CONDITII

ALPHA MAAP - www.alphamaap.ro

SC ALPHA MAAP CREATIONS

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile generale de utilizare a site-lui www.alphamaap.ro. De asemenea, va recomandam sa verificati periodic acesti termeni de folosire pentru ca ne pastram dreptul de a-i schimba in orice moment fara a avea obligatia de a anunta acest lucru.

Acest site web este detinut si administrat de SC ALPHA CREATIONS, o companie inregistrata in Romania, cu raspundere limitata si al carei sediu se afla in George Cosbuc, nr 21, Sat Arcesti-Cot, Comuna Plesoiu, Olt, România Romania.

Atentie!

Informatiile continute pe acest site web sunt doar pentru o informare de tip general, folosirea si utilizarea acestora nu are ca obiectiv informarea de specialitate. Consecintele folosirii acestor indormatii sunt suportate de utilizatori. Companiei va fi responsabila de a asigura exactitatea informatiilor si actualizarea permanenta a acestora pe site. Nota: In orice situatie, Compania nu garanteaza exactitatea informatiilor si nu va fi responsabila pentru posibilele daune sau pierderi care pot avea loc ca urmare a folosirii in aceste informatii.

Anunturi

Raspunsurile la cererile pentru anunturile facute prin intermediul site-ului web vor fi subiectul termenilor si altor conditii care sunt formulate de Companie in raspunsuri de gen.

Schimbari ale site-ului

Informatia de pe site poate fi schimbata de Companie in orice moment.

Link-uri

Compania nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.alphamaap.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Proprietate intelectuala

Toate drepturile sunt rezervate Companiei.

Drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala subzistente in totalitate in web site (incluzand informatii, baze de date si liste cuprinse in ele) sunt in proprietatea Companiei sau a partenerilor acesteia.

Legile care guverneaza raspunderea

Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Companiei.

FORMULARE NECESARE LA INCHIRIERE UTILAJFORMULAR COMANDA

OFERTA CONTRACTISO OHSAS 18001 ISO 9001 ISO 14001